Dermedic | Termékteszt

DERMEDIC | TERMÉKTESZT

Mindenekelőtt szeretném megköszönni a Full Cosmetix csapatának, hogy részt vehettem a Dermedic márka tesztelésében, minden alkalommal izgalommal tölt el egy-egy új termékteszt, akár egy kihívás!

Dermedic termékteszt

Lassan másfél hónapja, hogy a jellemzően száraz bőrre fejlesztett termékcsaládot megkaptam és aktív részét képezik a bőrápolási rutinomnak. Ha ki kellene emelnem egyetlen egyet az ötből, akkor talán a Linum Emolient gazdagon tápláló testápolót választanám, hiszen csodát művelt a rendkívül száraz területekkel, mint például a könyökömmel. Talán ezért is kezdem ezzel a beszámolóm.

Az állaga elsőre meglepett, hiszen nem pont ilyenre számítottam: Könnyed, habos textúrája egyszerűen kenhető, gyorsan beszívódik, az illata pedig csodás! Számomra mindez hatalmas pozitívum. Általában reggel és este használom, de van, hogy napközben is bekenem vele a kezem vagy könyököm. Nem ragad tőle a bőröm, foltot sem hagy a ruhán. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, ez tipikusan az a termék, ami ha elfogy majd pánikszerűen rohanok feltölteni a készleteimet. A termék fogyasztói ára 4300 Ft a Douglas webshopján.

Áttérnék az arctisztító termékekre, melyből ugyebár kettő is érkezett: egy micellás víz, illetve egy arctisztító gél. Erősebb és nagyobb mennyiségű smink eltávolítására mindenképp a gélt ajánlanám: könnyedén oldja az alapozót, még a sűrűbb korrektorokat, pigmentált szemfestékeket is. A spirált is tökéletesen szedi, nem tudok negatívumot mondani róla. Szempillaspirál eltávolítását a micellás vízzel is teszteltem, szépen leszedte, habár az alapozónál sokkal hatékonyabbnak bizonyult a gél. Egyik termék sem szárította ki a bőröm, tisztának és frissnek éreztem az arcom utánuk. Az arctisztító gél (200 ml) ára 2879 Ft a Fullcosmetix.hu-n, a micellás vízé (200 ml) 3200 Ft a Douglas-on.

A szérumot az ajánlás szerint használtam, arckrém előtt reggel és este. Ezen kívül primer mellé / alá is tettem: nem volt különösebb negatív hatással sem a smink tisztaságára, sem pedig a tartósságára. Szuper az állaga és az illata is, ez a termék is könnyen kenhető és gyorsan beszívódik. Egyetlen dolgot tudnék csak kiemelni, ami annyira nem nyerte el a tetszésem, az pedig a termék adagolója. A cseppentő pipettából viszonylag nehezen jön a folyadék, de maga a termék rendkívül bevált. A szérum ára körülbelül 5500 Ft (Fullcosmetix).

Kijelenthetem, hogy talán az arckrém a második kedvencem a testápoló után. A szérummal kombináltam, de megesett az is, hogy csak önmagában gyorsan az arcomra és dekoltázsomra kentem. Csakis önmagamat tudom ismételgetni: szuper az illata, az állaga, könnyen kenhető és gyorsan beszívódik a bőrbe. Nem ragad tőle az arcom és tetszik, hogy egy kis fényvédelmet is biztosít. Az arckrém ára 4990 Ft a Douglas webshopjában.

Összességében engem meggyőzött a Dermedic száraz bőrre kifejlesztett termékcsaládja, maximálisan azt kaptam, amit vártam, sőt! Az már biztos, ha legközelebb a Douglas-ban járok, szétnézek a márka többi terméke közt is.

Az ESTIE15 kuponkóddal most 15 % kedvezményt kaptok a márka összes termékére a fullcosmetix.hu oldalon.

A kód június 21-ig érvényes.

Ha tetszett a cikkem, az előző terméktesztelésem megtalálod itt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.