Esküvői Álom Fotózás / Dajka Anita / Kathia Dobó

esküvői ruha álom esküvő classic blog fotózás inspiráció Dajka Anita Kathia Dobó

Sosem gondoltam volna, hogy egy esküvői témájú poszttal kezdem az újdonsült blogomat. Az élet viszont úgy hozta, hogy részt vehettem egy nagyon vagány projektben fotós barátnőmmel, Dajka Anitával és Dobó Kathia egyik alkotásában állhattam kamera elé. Egyszerűen azóta sem tudok betelni Anita fekete-fehér képeivel, szinte visszarepítenek az ötvenes évekbe.

Ahogy a fotókon is feltűnhet, a sorozat egyik különlegessége, hogy a magassarkút sportcipőre cseréltük, a helyszíneket pedig spontán választottuk. Így egy laza, felszabadult és vagány esküvői inspirációt készítettünk. Teljesen beleszerettem a színvilágba, a ruha kidolgozottságába, a képek hangulata egy másodperc leforgása alatt elvarázsolt. Mindezt egy kicsit füstösebb, erősebb sminkkel párosítottam, de túl kirívó színeket sem akartam használni. Pont azon a héten kaptam néhány új palettát a PrimőrCosmetics csapatától, így rögtön fel is tudtam őket avatni.

Remélem hamarosan sor kerül egy újabb sorozatra, azonban már a saját ruhámban. Erről még egyelőre nem árulhatok el bővebb részleteket, de ha minden jól alakul még idén év végén megmutathatom Nektek. Szurkoljatok!


Leave a Reply

Your email address will not be published.