L’ERBOLARIO natúrkozmetikum | Termékteszt

termékteszt natúrkozmetikum terméktesztelés L'ERBOLARIO

Íme az ELSŐ termékteszt posztom! Akik régebb óta követnek az Instagram-on tudják, hogy viszonylag sok terméket kapok és így persze még többet tesztelek. A terméktesztelés amolyan hobbivá vált nálam, illetve fordított esetben is szívesen olvasok ilyen jellegű cikkeket vásárlás előtt. Első sorban ezért is hoztam létre (illetve pontosítok, ezért élesztettem újra) a blogom: hogy itt egy kicsit bővebben be tudjam Nektek mutatni a legfrissebb szerzeményeket és részletesebben véleményezzem a termékeket. Legelső tesztelős posztomban a L’ERBOLARIO natúrkozmetikumok két termékcsaládjáról írnék: a Jáde és A Dália színeiről.

A márkáról

Mielőtt belevágok néhány sort írnék a L’Erbolario márkáról, amit érdemes tudni.

Olaszország vezető termékcsaládja a természetes kozmetikumok piacán. A termékek teljes mértékben természetes alapanyagokból készülnek, gyártásuk során kizárólag megújuló energiaforrásokat használnak és soha nem tesztelnek állatokon. Mivel a közvetlen környezetben van fém-allergiás is, az első dolog amin megakadt a szemem, hogy a termékek 7-féle fém tartalmára vannak tesztelve.

A Jáde családból két terméket kaptam: egy folyékony testápoló krémet és egy parfümöt. A hagyomány szerint a Jáde-növény képes pozitív energiákat felszabadítani. Illata virágos, emellett keveri a citrus és a borostyán illatjegyeit. A parfüm fogyasztói ára 11,302 Ft, a testápolóé pedig 8,610 Ft.

A Dália színei családból ugyancsak két terméket kaptam tesztelésre: egy ragyogást adó illatos púdert, illetve egy testradírt. Már az első használat után tudtam, hogy a radír állandó helyet fog kapni a fürdőszobámban. Imádom az illatát és rendkívül effektív; olyan puha lesz tőle a bőröm, hogy szívem szerint minden fürdésnél használnám. A gránát- és az olívamagok finoman hámlasztanak és gazdagon táplálnak. Megtetszett a púder egyedi formája, szuper az illata, gyönyörűen csillámlik tőle a bőr, sajnos azonban a csillámok viszonylag gyorsan elkopnak. A radír fogyasztói ára 5,283 Ft, a púderé 6,934 Ft.

Szeretném kiemelni, mennyire lenyűgözött a termékek csomagolása és arculata. Egyszerű és letisztult, de mégis exkluzív és rendkívül igényes. Tetszik, hogy ha a kezembe fogom a termékeket, van súlyuk. Tehát maga a csomagolás is minőségi, ez pedig sokat elárul számomra egy márkáról. Mindezáltal ajándéknak is tökéletesek, a testradírral vagy testápolóval szinte biztosra megyünk!

L'ERBOLARIO | TERMÉKTESZT | ESTIE NOGRADI
A fotók saját készítésűek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.